Werking

Hoe werkt Semenax?

Semenax verbetert de kwaliteit, smaak en vloeibaarheid van sperma en vergroot het totale volume van het zaadvocht bij ejaculatie. Het effect treedt al op na enkele dagen gebruik en vermeerdert nog meer in de loop van de volgende weken en maanden.

5x meer sperma

De werking van Semenax is al na enkele dagen gebruik merkbaar. Omdat Semenax nagenoeg alle facetten van het aanmaakproces van sperma stimuleert zal je spermavolume al snel gaan toenemen.

Na verloop van enkele dagen en weken produceer je steeds grotere hoeveelheden sperma. Na enkele maanden gebruik kan je met Semenax tot meer dan vijfmaal je originele volume produceren, zonder nadelige bijwerkingen. Het sperma is gezond en vruchtbaar en alle mannelijke geslachtsorganen hebben nu een voldoende reserve aan voedingsstoffen opgebouwd. Daarom zal het effect en de werking van Semenax ook nog zichtbaar aanwezig blijven op de langere termijn.

Verbetert de smaak

De smaak van je sperma wordt zoeter en minder onaangenaam. De geur en smaak van sperma is bij iedereen verschillend maar Semenax haalt er de scherpe kantjes af en voegt er een mild zoete smaak aan toe. Ook de kleur en het uitzicht van het sperma wordt steeds gezonder en het sperma wordt meer vloeibaar en homogeen.

Verhoogt de vruchtbaarheid

De vruchtbare zaadcellen in het spermavocht worden beweeglijker en sterker, dit verhoogt de kwaliteit en de vruchtbaarheid van het sperma.

Werkzaam op lange termijn

Een kuur van enkele maanden is voldoende om tot meer dan vijf keer meer zaadvocht te produceren bij een orgasme. Het langdurige effect blijft ook na gebruik van enkele maanden nog lange tijd werkzaam.

Verhoogt de potentie

Semenax werkt doeltreffend in op de verschillende essentiële functies van het mannelijk reproductieorgaan. Het heeft daarbij ook een aantal stoffen met potentie verhogende eigenschappen in haar formule.

Vergroot het libido

In de formule van Semenax zitten libido stimulerende stoffen die het energieniveau en het seksuele uithoudingsvermogen vergroten en het libido stimuleren.

Waarom werken sperma volume pillen?

Om een indruk te krijgen van de belangrijke rol die een  overvloedige hoeveelheid gezond sperma bij de seksuele bevrediging kan spelen, leggen we eerst uit hoe een mannelijk orgasme in zijn werk gaat.

Het mannelijke orgasme komt pas op het hoogtepunt van zijn seksueel genot, op een moment dat een aantal spieren gelijktijdig samentrekken. Een orgasme bestaat uit een ritmische samentrekkingen van de pubococcygeus spier gelijktijdig met de anale sluitspier, het rectum en perineum, de ejaculatiebuisjes en spieren rond de penis.

Deze contracties zorgen ervoor dat de lading sperma bij de zaadlozing krachtig naar buiten wordt afgeleverd. De eerste samentrekkingen zijn zeer intens en kort opeenvolgend, in tussenpozen van ongeveer 0,8 seconden. Deze contracties nemen af in sterkte, duur en frequentie naarmate het orgasme zijn einde nadert.

Hoe meer vloeistof en sperma beschikbaar is voor elk orgasmes, hoe meer contracties het vergt om al het zaad bij de zaadlozing te spuiten. Daardoor wordt de sterkte en intensiteit van de contracties groter en voelt een orgasme meer bevredigend.

Het kunnen aanmaken van een groot volume sperma is dus belangrijk om te kunnen (na)genieten van seks. Om die reden zocht men naar een formule met natuurlijke stoffen waarvan de werking op het zaadvolume al sinds lange tijd bekend is. L-arginine, Maca en Yin Yang Huo staan in verschillende culturen al sinds mensenheugnis bekend om hun positieve effecten op de mannelijke potentie en vruchtbaarheid.

Wat is het effect van Semenax?

De formule van Semenax heeft als belangrijkste uitwerking dat het de aanmaak van meer sperma stimuleert. Daarnaast stimuleert het de vitale organen die een rol spelen bij de mannelijke seksualiteit.

Een hoger spermavolume geeft mannen de kans om de partner te imponeren, maar ook belangrijker is de heilzame werking van Semenax op de mannelijke seksualiteit. Semenax is immers ook een middel dat een erectiestoornis en verminderde seksuele lustgevoelens of een lager libido tegengaat.

De stimulerende eigenschappen maken het werkzaam tegen een daling van de lichamelijke en seksuele energie.

Semenax spermavolumepillen vormen dus een natuurlijk middel ter behandeling van erectiestoornissen, impotentie, verminderd libido en andere seksuele symptomen.

Mannelijke voortplantingsorganen
Het mannelijk seksueel systeem is een complex samenspel van verschillende organen. Om uit een seksuele opwinding maximaal plezier te halen moet elk van deze organen in topconditie functioneren.

Welke organen spelen een rol bij het ejaculatieproces en de aanmaak van sperma ? Ejaculatiebuisjes: De weg waarlangs het zaadvocht gedurende de ejaculatie naar buiten wordt gebracht. Epididymis: Het epididymis is een opslagreservoir waar zaad dat geproduceerd wordt door de zaadblaasjes aangemaakt wordt. Het sperma wordt hier opgeslagen tot het bij een ejaculatie via de ejaculatiebuisjes naar buiten kan komen. Testikels: De twee testikels in het scrotum (balzak) produceren het sperma en testosteron. Binnenin elke teelbal ligt meer dan een kilometer lange kanalen die men de Latijnse naam seminiferous tubules geeft, binnenin die organen wordt het sperma geproduceerd. Prostaatklier: De prostaat maakt een vloeistof aan dat aan het zaad wordt toegevoegd. De prostaatklier trekt ook de urinebuis samen wanneer een ejaculatie nadert, op die wijze kan urine nooit met sperma worden vermengd. Dit zou de benodigde pH waarde van het sperma aantasten. Seminale bloedvaten: Seminale bloedvaten produceren een vocht dat het sperma beschermt en activeert nadat het de penis heeft verlaten tijdens een ejaculatie. Vas Deferens: De buisjes die lopen tussen de epididymis en de seminale bloedvaatjes.
 

Semenax werkt dankzij haar unieke samenstelling doeltreffend in op elk van deze organen. Zij spelen een belangrijke rol bij de aanmaak van sperma en het proces van orgasme en ejaculatie. Semenax verbetert de functionaliteit van elk van deze vitale delen en zorgt daarmee voor meer sperma volume en een verbeterde smaak, kleur en geur van sperma. Daarnaast zorgt het voor een grotere beweeglijkheid van de zaadcellen en een homogenere samenstelling van het sperma, De stimulerende werking van de samenstelling zorgt bovendien voor een hoger libido en verbeterde potentie. Het resultaat is een groter seksueel zelfvertrouwen en meer voldoening bij een orgasme,