Achtergrond

Meer sperma en de mannelijke potentie

Al sinds het begin der tijden raken mensen gefascineerd door de schoonheid en kracht van de penis. Het is een symbool van mannelijkheid, kracht, dominantie en succes. De penis en alles wat ermee verband houdt is in de loop der tijden prominent uitgebeeld in kunst en culturen over de hele wereld. De begrijpelijke aandacht voor de grootte van de penis is echter slechts een afleiding van wat echt belangrijk is: het orgasme!

Een krachtige climax tijdens het orgasme, waarbij meer sperma volume wordt geproduceerd dan bij een ander is het doel van elke viriele man en zal elke vrouw imponeren!

Het verklaart waarom de aandacht van producenten zich in de afgelopen jaren ook heeft gericht op de kwaliteit van het orgasme. Mannen zijn niet alleen bezig met de intensiteit en kracht van hun orgasmes, maar vinden ook het spermavolume dat ze produceren erg belangrijk. Het maakt deel uit van hun seksuele identiteit en het gevoel van bevrediging tijdens seksueel plezier.

Zelfvertrouwen en orgasme

Om een indruk te krijgen van de rol die een gezond en overvloedig spermavolume speelt voor het seksueel zelfvertrouwen van de man zullen we dieper ingaan over hoe een mannelijk orgasme precies in zijn werk gaat.

Een man maakt voortdurend nieuw zaadvocht aan. Bij seksuele stimulatie verzamelt dit zaadvocht zich in de ejaculatiebuisjes. Een mannelijke orgasme vindt plaats tijdens de piek van seksuele bevrediging, op het moment dat verschillende groepen spierweefsel simultaan samentrekken. Het ritmische samentrekken van de musculus pubococcygeus gaat gepaard met een contractie van de anale sluitspier, het rectum, het perineum, de ejaculatiebuisjes en de spieren rond de penis.

Het gecoördineerd samentrekken van al deze spieren heeft als gevolg dat het sperma succesvol naar buiten kan. Het samentrekken gebeurt in een aantal stoten waarbij de eerste intens en kort na mekaar verlopen. Het samentrekken van de penis tijdens een orgasme gebeurt in intervallen van ongeveer 0.8 seconden. De contracties verminderen daarna in intensiteit en de intervallen worden langer tot het orgasme ten einde is. De verhoogde aanmaak van sperma door het gebruik van Semenax maakt dat de duur van de contracties langer kan worden en het orgasme langer aanhoudt.

Spermavolume en smaak

De hoeveelheid geproduceerd sperma is afhankelijk van een aantal factoren. De belangrijkste daarvan zijn erfelijk bepaalde factoren, een gunstig dieet, een goede algemene gezondheid en de frequentie waarmee men seksuele activiteit heeft, alsook de leeftijd. Wat er in het sperma zelf zit is daarentegen nagenoeg gelijk voor alle mannen. Het zaad bevat sperma en een lange lijst van componenten die vaagweg aan een etiket voor vitaminepreparaten doet denken. De meest belangrijke daarvan zijn calcium, chlorine, cholesterol, choline, citroenzuur, creatine, fructose, glutathion (GSH), hyaluronaat, inositol, melkzuur, magnesium, stikstof, fosfor, kalium, purine, pyrimidine, pyro-druivenzuur, natrium, sorbitol (E420), vitamine B12 en zink.

Elk van deze ingrediënten is in het lichaam aanwezig in beperkte hoeveelheden. Het totale volume sperma dat een man gemiddeld kan produceren ligt daardoor tussen de 3 en 5 ml. Het overgrote deel van het sperma is vloeibaar en afkomstig van de prostaat en de rudimentaire bloedvaten.

De smaak van sperma is van man tot man erg verschillend, en wordt beïnvloed door eetgewoontes en de algemene fysieke gezondheid. Het ejaculatievocht kan bij de ene man bitter smaken, maar bij een andere man zout of zoet. Sperma kan ook een licht verdovend effect teweegbrengen op de tong en de lippen.

De smaak van het zaadvocht kan ook extern worden bijgestuurd met behulp van bepaalde medische ingrepen.

De kleur en het uitzicht van sperma

Een gezonde lading sperma heeft een witte, grijswitte of opaal-witte kleur. Mannen die een vasectomie hebben ondergaan zullen lichter, meer doorschijnend zaadvocht produceren, verstoken aan de typische 3 à 5 ml zaadvocht dat wordt aangemaakt bij een normale ejaculatie.

Er is dus een grote diversiteit in kleur en uitzicht van gezond zaad bij mannen. Toch heeft men de neiging om gezond sperma een egale en erg witte kleur toe te kennen. Een groot volume wordt geassocieerd met een potente en gezonde man. Deze factoren hebben dan ook een bepalende invloed op de seksuele aantrekkingskracht van een man.

Oorzaken van een verminderd sperma volume

Vanaf wanneer zou een man zich zorgen moeten maken over zijn potentie en de hoeveelheid sperma die hij produceert? Soms kan een drastische vermindering van het volume zaad veroorzaakt worden door een blokkering van één van de ejaculatiekanalen. Dergelijke blokkades worden onderzocht onder een prostaat-ultrageluid scanner.

Een andere mogelijke oorzaak van een verminderd zaadvolume kan retrograde ejaculatie zijn, waardoor niet alle zaadvocht naar buiten kan. Ook kan een langdurende infectie van de prostaat leiden tot een verminderd spermavolume. Een verminderd gehalte aan geproduceerd sperma kan ook simpelweg het gevolg zijn van een hogere leeftijd. Merk op dat een verminderd volume niet automatisch een vermindering van de vruchtbaarheid betekent.

Behandelingswijze bij de arts

Wanneer u zich zorgen maakt over de hoeveelheid, de kleur of densiteit, of een ander aspect van de zaadlozing dan is het aan te raden het sperma te laten testen door een bevoegde arts. Standaard wordt sperma dan gecontroleerd op volume en zuurtegraad (pH waarde.) Er wordt dan een microscopische analyse gedaan van eventuele afvalstoffen of samen-klittende deeltjes, en de concentratie en morfologie van het sperma wordt nader bekeken. Daarnaast wordt het aantal leukocyten (witte bloedcellen) geteld, en men identificeert de verhouding aan onvolgroeide zaadcellen.

Een dergelijk onderzoek wordt doorgaans uitgevoerd na twee tot zeven dagen seksuele inactiviteit, op een sperma staal dat in de dokterspraktijk werd opgewekt. De gespecialiseerde arts zal wellicht ook nog andere onderzoeken doen om oorzaken zoals urineweginfecties, gonnoroe en chlamydia uit te sluiten.

In vele gevallen zal een sperma-analyse op resultaten komen die binnen het spectrum van gezond en “normaal” kunnen worden gerekend. Toch blijkt een groep van mannen met een verminderde spermaproductie zich niet tevreden te voelen over het volume en de aanblik van het zaadvocht, de intensiteit van de contracties tijdens een orgasme, en de vruchtbaarheid.

Behandeling met Semenax

Semenax is een natuurlijk kruidensupplement dat werd ontwikkeld door een groep onafhankelijke Canadese en Amerikaanse onderzoekers. Het doel van hun onderzoek was om een formule te ontwikkelen die elk aspect van de seksuele functies van een man kan verbeteren.

Met haar uitgekiende mix van krachtige natuurlijke ingrediënten is deze formule al snel een succes gebleken. De capsules bevatten natuurlijke en botanische bestanddelen die de ejaculatiebuisjes, de epididymis, testes, seminale bloedvaten en urinebuis verwijden en de functie van de prostaat versterken.

Onder de ingrediënten zien we onder andere Aminozuren, L-arginine HCL, L-carnitine en L-Lysine om het testosteron, de hoeveelheid en de beweeglijkheid van de zaadcellen te verhogen. Het bevat ook natuurlijk epimedium sagittatum, catuaba en Zuid-Amerikaanse Maca om het libido en de potentie te verhogen. Semenax ingrediënten helpen ook om de aanmaak van testosteron te verhogen en om de prostaat in optimale conditie te houden.

Alle facetten van het mannelijke reproductieproces worden aangepakt, en het hele mannelijke voortplantingssysteem functioneert door het gebruik van Semenax beter dan voorheen. De belangrijkste uitwerking van het middel is het produceren van meer sperma, en dat brengt vele voordelen met zich mee.

Voordelen van meer sperma productie

Er zijn vele en belangrijke voordelen aan het ervaren van een intenser orgasme met een verhoogd spermavolume en een krachtige zaadlozing. Niet alleen is de aanblik door het grotere volume veel indrukwekkender, het sperma is ook nog eens een pak meer potent. Dit komt door de verbeterde vloeibaarheid, gezondheid en hoeveelheid van het sperma en het effect daarvan op de beweeglijkheid van de zaadcellen.

Hoe meer sperma en zaadvocht er beschikbaar is voor een orgasme, hoe meer samentrekkingen het zal vragen om alles eruit te spuiten, en elke contractie zal ook nog eens sterker zijn en als intenser worden ervaren. Het mannelijk orgasme, een typisch kortdurende gebeurtenis, kan op die manier een langere en intensere ervaring worden.

Potentie en vruchtbaarheid zijn van primair belang voor alle mannen, maar in het bijzonder ook voor die mannen die zoeken naar een spoedige bevruchting van hun partner. Onvruchtbaarheid is een sterk oprukkend fenomeen en een product als Semenax helpt deze negatieve tendens te bestrijden. Merk evenwel op dat Semenax een onvruchtbare man niet opnieuw vruchtbaar kan maken, het effect geldt alleen voor mannen met vruchtbaar zaadvocht.

Tenslotte zijn er zeer aangename voordelen voor het zelfvertrouwen van een man wanneer hij in staat is het meer sperma te schieten en de kracht van zijn orgasmes sterker te maken. Seksueel vertrouwen wordt niet enkel aangestuurd door romantische avonturen, maar ook door vele andere aspecten van succes. Studies tonen aan dat seksueel zelfvertrouwen een invloed heeft op elk aspect van het gedrag en de levensgang van een man.

Productie, onderzoek en ontwikkeling

Het is belangrijk in de zoektocht naar sperma volume pillen na te gaan of de pillen geproduceerd werden in een cGMP facility. Semenax wordt geproduceerd in een dergelijk cGMP (Certified Pharmaceutical Facility) bedrijf. Dit betekent dat het een keurmerk heeft gekregen als kwaliteitsvol bedrijf met een betrouwbare farmaceutische licentie. Dit label is erg belangrijk bij de aankoop van elk type voeding- en kruidensupplementen.

Het onderzoek en de klinische testen op Semenax werden gecontroleerd door bevoegde instanties, en de laboratorium onderzoeken werden op correcte wijze naar buiten gebracht.