Black Friday USA Korting: HURRY UP!!

Vandaag zondag 29 november met 1 dag verlengd tot om 00:00 middernacht (UTC) 29/11 op 30/11!

ACTIE : 1+1 GRATIS!!

 

Uitzonderlijke actie op Semenax USA formule. 

Black Friday is groot in de Verenigde Staten. Leveranciers en winkeliers doen hun uiterste best om zoveel mogelijk korting aan te bieden. Semenax is van oorsprong een Amerikaans/Canadees product, en de leverancier heeft dit jaar de grootste actie ooit opgezet. U kan daar als klant van Semenax.nl maximaal van profiteren!

U krijgt per flesje (goed voor één maand gebruik) er één gratis flesje bovenop. Zo kan U tot maximaal 24 maanden bestellen voor de prijs van slechts twaalf maanden!

  • Deze korting geldt alleen op de Amerikaanse versie van Semenax, niet op de Europese versie.
  • Wenst U hiervan geen gebruik te maken dan kan U de aankoop afronden zonder coupon code.
  • Deze actie loopt tot 00:00 (middernacht) in de nacht van vrijdag 27 op zaterdag 28 november 2020.
  • EXTRA VERLENGING TOT MIDDERNACHT 29 op 30 november!

 

Hoe werkt het?

Wenst U gebruik te maken van onze unieke korting, gelieve dan de coupon code BF2020USA in te vullen in uw winkelmand. U betaalt voor het bedrag van de helft van de flesjes, wij doen de rest.

» Bekijk hier het Amerikaanse SEMENAX aanbod

 

Regels en Voorwaarden:

Semenax USA wordt geleverd vanuit een magazijn buiten Europa. Hierdoor kunnen eventueel importkosten verbonden zijn aan de inklaring door de douane. Deze kost valt altijd op kosten van de klant. Wenst U gebruik te maken van deze korting dan kunnen deze kosten ook hoger uitvallen.

U kan deze kosten niet op ons verhalen. Wenst U geen hoger bedrag te betalen bij de inklaring dan kan U er voor kiezen om geen coupon code te gebruiken.